Nieuws

Ontdek het laatste nieuws van Aurubis Olen

We delen graag ons bedrijfsnieuws met jou. Op deze pagina vind je steeds allerlei nieuws van onze productiesite in Olen. Veel leesplezier!


Olen, 1 december 2021

Na overname krijgt Metallo nu ook nieuwe naam: Aurubis Beerse

Vandaag maken de recyclagesites Metallo Belgium (Beerse) en Aurubis Belgium (Olen) bekend dat ze van naam veranderen.

Lees meer

Olen, 3 oktober 2021

Bobbejaanlandtrail: Ready, set, go!

Met een team van 50 Olense collega's, nam Aurubis deel aan Bobbejaanlandtrail, op zondag 3 oktober 2021.

Lees meer

Olen, 22 september 2021

Car Free Day 2021

Aurubis daagde alle medewerkers uit: laat op woensdag 22 september, tijdens Car Free Day, de auto thuis voor de trip van en naar het werk. Wie te voet, met de fiets, step, trein, bus of carpoolend naar het werk kwam, kon genieten van een lekker ontbijt bij aankomst.

Lees meer

Olen, 3 september 2021

Aurubis steunt Boven De Wolken vzw

Het nieuws dat hun toekomst in het gedrang komt, laat ook ons bij Aurubis in Olen niet onbewogen. En dus hebben we beslist om een donatie te doen aan Boven De Wolken. Want: Together We Care!

Lees meer

Vanille, aardbei of chocolade

Van een ‘gesmaakte’ traktatie gesproken! Op dinsdag 15 juni had onze directie een lekkere verrassing in petto. Twee ijsjeskarren kwamen langs op de productiesite in Olen.

Lees meer

Een unieke ervaring

Op donderdag 10 juni 2021 was er een gedeeltelijke zonsverduistering waar te nemen. Een uniek fenomeen dat zich maar een keer om de zoveel jaar manifesteert!

Lees meer

Aurubis Belgium behaalt ISO 45001

Geslaagd! Dat is het positieve verdict van de ISO 45001 audit begin juni. Twee externe auditoren namen ons bedrijf en hoe we met veiligheid & gezondheid omgaan 4 dagen lang grondig onder de loep. De audit werd een schot in de roos!

Lees meer

0 smartphone 100 aandacht

Veiligheid is key binnen Aurubis! Daarom zijn we eind mei gestart met een sensibiliseringscampagne rond gsmgebruik en mobiele arbeidsmiddelen.

Lees meer