Fijn dat we samenwerken!

Leveranciers

Op ons bedrijf komen dagelijks tientallen externe contractoren, leveranciers en andere bezoekers. 
Om ieders veiligheid op onze site en een vlotte doorstroom te garanderen, hanteren we  strikte procedures. Samen dragen we er zorg voor dat Aurubis een veilige omgeving is om te werken en te handelen. Bedankt voor jouw bijdrage!

Hieronder vind je de Algemene Voorwaarden Aurubis Belgium en kan je ook de Richtlijnen voor Contractoren raadplegen. 


Voer jij binnenkort werken uit op ons bedrijfsterrein?

Elke externe medewerker dient vooraf aangemeld te zijn. Bezoekers of contractoren die niet zijn vooraangemeld, kunnen de bedrijfssite niet betreden. Vraag de vooraanmelding dus steeds tijdig aan bij jouw Aurubis contactpersoon.

Wil je een levering aanmelden?

Elke levering dient vooraf aangemeld te worden door een e-mail te sturen aan desk.olen@aurubis.com met vermelding van: referentienummer van de bestelling, naam van de chauffeur en nummerplaat. Het niet vooraf aanmelden van een levering kan tot heel lange wachttijden leiden. Let op: Die regel geldt niet voor leveranciers die met koerierdiensten werken zoals Fedex, DPD, TNT, GL Express, DHL etc. Tenzij anders vermeld, dienen alle goederen in het Centraal Magazijn afgeleverd te worden.

Wil jij jouw bedrijf voorstellen aan ons Purchasing Team?

Stuur een berichtje aan ons Purchasing Team met alle info. Onze collega's bekijken graag of we tot een samenwerking kunnen komen!

Hieronder vind je de Algemene Voorwaarden Aurubis Belgium en kan je ook de Richtlijnen voor Contractoren raadplegen. 

Downloads

Contacteer rechtstreeks Aankoop!
Purchasing Aurubis Belgium
Purchasing Aurubis Belgium

Watertorenstraat 35, 2250 Olen

Send e-mail