Join Us

Искаш ли да си част от компания с мисия?

Ние сме стабилни и същевременно не спираме да се развиваме. Ние сме практични, но и високотехнологични. Ние сме изключително опитни в това, което правим и отговорни към околната среда и обществото. Това е, което всеки ден вдъхновява нашите 7200 служители към върхови постижения.

Искаш ли и ти да се присъединиш  към нашия екип и да се превърнеш в един от най-ценните ни елементи?

Ако отговорът е „Да“, кандидатствай онлайн тук: https://www.aurubis.com/bulgaria в сектор Кариери -> Работни места

Разкажи ни за теб и твоите интереси като ни изпратиш своя автобиография, в която описваш образование, досегашен опит и придобити квалификации. Сподели и друга информация, която смяташ, че ще бъде полезна, за да те опознаем като професионалист и човек.

Ние от екип „Подбор“ ще разгледаме кандидатурата ти и ще се свържем с теб, за да ти разкажем за следващите стъпки в процеса по подбор. Ще проведем интервю, съвместно с прекия ръководител, с което ще препотвърдим дали твоите знания и умения отговарят на съответната позиция. След интервюто ще получиш обратна връзка относно представянето си и информация за последващите стъпки в процеса по присъединяването ти към екипа на Аурубис България.

Ако все още нямаш никакъв професионален опит или такъв, който е в сферата на дейност на Аурубис България, ти препоръчваме да се запознаеш с възможностите, които предлага практикантската ни програма - https://www.aurubis.com/bulgaria/career/apprenticeship-program.

За да те улесним максимално сме подготвили темплейт на автобиография. Изтегли файла по долу, попълни го и кандидатствай!

Ако имаш въпроси пиши ни имейл.


Contact
Yanka Zaharieva – Koleva
Yanka Zaharieva – Koleva

Manager Talent Acquisition & Employer Branding

Send e-mail
Ralitsa Karparova
Ralitsa Karparova

Recruitment and Employer Branding Expert

Send e-mail
Dimitrina Arsova
Dimitrina Arsova

Recruitment and Employer Branding Expert

Send e-mail