Fietsleasing bij Aurubis Beerse

Aurubis Beerse nv biedt zijn werknemers de mogelijkheid tot fietsleasing aan. Je krijgt de kans om een fiets naar keuze te leasen met de optie om hem achteraf aan te kopen. Dit gehele concept van fietsleasing past perfect in het duurzaamheidsverhaal dat we met Aurubis Beerse willen uitschrijven. Met het gebruik van een fiets ontwikkel je dus niet enkel een betere persoonlijke conditie, je draagt ook bij tot het verkleinen van jouw eigen ecologische voetafdruk én die van ons bedrijf.

Op vrijdag 14 januari 2022 vond een digitale presentatie plaats van ‘KBC Autolease’, onze partner in het fietsleasing verhaal. De opname van deze sessie kan je hieronder bekijken en schets een duidelijk beeld van het aanbod.

De fietsleasingformule waarvoor we hebben gekozen biedt een ruime keuze aan onze medewerkers gaande van een klassieke fiets tot een elektrische fiets en zelfs een bakfiets. Meer informatie over het aanbod vinden jullie terug op het leaseplatform van KBC 'KBC MoveSmart' alsook in de downloadsectie onderaan deze pagina. Registreer je eerst eenmalig via de registratieknop, de volgende keer kan je direct naar het 'KBC MoveSmart' platform navigeren.

 

Heb je nog andere vragen? Dan kan je contact opnemen met KBC Autolease via:

 

Interessante downloads