Kom kennismaken tijdens de Open Jobdag op woensdag 13 april!

Olen | Monday, March 28, 2022

Ben jij binnenkort een van onze nieuwe collega's?

Op woensdag 13 april organiseren we een Open Jobdag bij Aurubis Olen. Kom jij onze jobs ontdekken? Heel graag tot dan!

  • Woensdag 13/04: doorlopend vanaf 9u tot 17u30.
  • Zonder afspraak! Kom vrijblijvend langs en breng je CV mee.
  • Een job bij Aurubis Olen, da's een job met zekerheid! We bieden meteen een vast contract, goed loon mét extra’s, fietsleasedoorgroeikansen, ... én een team van meer dan 600 toffe collega’s!
Elektromechanieker, productieoperator, draaier/frezer, bediende payroll of milieubeheer, technisch operator, junior manager R&D, ... Aurubis Olen heeft ongetwijfeld een job die bij JOU past!

Er zit toekomst in koper. Die overtuiging is al meer dan 150 jaar de motor van Aurubis. In een wereld waarin de behoefte aan koper en metalen groter is dan ooit willen wij als bedrijf onze positie als ’s werelds efficiëntste en duurzaamste multimetaalproducent versterken en nog verder uitbreiden.

Samen met onze medewerkers bouwen we aan een duurzame en innovatieve toekomst. Ons koper is de basis voor de huidige en toekomstige gigatrends, zoals e-mobility, groene energie, digitalisering, urbanisatie, …

Aurubis Olen maakt deel uit van de Aurubis Groep en is gespecialiseerd in de productie van koperanodes, koperkathodes, Aurubis Rod, Aurubis Foxrod en Aurubis Bars & Profiles. Met sites in meer dan 20 landen op drie continenten wereldwijd is Aurubis een relevante speler in de internationale grondstoffenindustrie. Wereldwijd stelt Aurubis zo’n 7200 mensen tewerk. Op de productiesite van Aurubis Olen werken meer dan 600 medewerkers. Versterk ons team en promoot vooruitgang, samen met ons!

  • Ons bedrijf groeit voortdurend en daarom zoeken we voor onze vestiging in Olen extra collega’s (operatoren, ingenieurs, tekenaars, …). Samen gaan we voor een groene toekomst vol duurzame mogelijkheden! Heb jij interesse in techniek? Ben je bereid om in ploegen te werken? Ben je schoolverlater of heb je al werkervaring: het kan allebei!

Samen gaan we voor een groene toekomst vol duurzame mogelijkheden!


De Kempense productiesite van Aurubis in Olen kent een lange geschiedenis.

  • meer dan 100 jaar expertise
  • een stevige lokale verankering in Olen
  • stabiele werkgever voor de regio
  • 1 groot team met ruim 630 collega’s
  • voortdurend investeren in duurzaamheid en veiligheid.

Wil je graag meer info over onze selectieprocedure of heb je vragen bij een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Carolien, onze collega van rekrutering. 

CONTACTEN
Kathleen Thys
Kathleen Thys

Watertorenstraat 35, 2250 Olen

Phone 014 24 33 57
Send e-mail