Процес на кандидатстване

Желаете ли да работите в световно известна компания, която се намира в сърцето на България? 

Изпратете ни своето CV с кратко, но информативно писмо относно Вашите интереси и мотивация да работите в Аурубис. Разкажете ни за Вашата квалификация – образователна или свързана с предишна работа. Не забравяйте да споменете интереси си или друга специфична информация, която Ви прави най-добрия избор за нашата компания. Екипът ни по подбор и назначаване ще разгледа кандидатурата Ви и ще се свърже с Вас, за да Ви информира за позиция, съвпадаща с Вашия профил.  

 

Интервю и процес на тестване на знанията

След като бъдете поканени на среща в компанията, ние ще Ви запознаем изцяло с отворената позиция, предизвикателствата, ползите и кариерното развитие, които можете да получите в Аурубис България.

Провеждаме индивидуално интервю с наш специалист по подбор, който ще провери Вашите способности и знания. За технически профили интервюто протича със съдействието на наши  висококвалифицирани професионалисти от техническите или производствени звена на компанията.

След интервюто ще получите обратна връзка относно представянето си и последващите стъпки в подбора.

Предоставяме на избраните финалисти информация за подготовка на необходимите документи за назначаване. Можете да разчитате на нас за цялостната комуникация по време на назначаването, както и за въвеждащата програма с цел по-лесното Ви запознаване и приспособяване към средата, правилата и културата на компанията.    

Avatar
Янка Захариева - Колева

Ръководител "Подбор и назначения"

Напишете имейл
Надя Николова
Надя Николова

Специалист подбор

Напишете имейл
Avatar
Отдел "Подбор и назначаване"
Напишете имейл